Testar Matsmart.se för första gången

Bildresultat för matsmart

Nu har jag suttit ett tag och kikat igenom Matsmart.se Jag kom till skott direkt och klickade hem en låda med typ 45 varor för 500 kr. Mycket ekologiskt och en massa spännande saker från Risenta, fröbröd mm. Nu hoppas jag att allt funkar som det ska och att det kommer snart. Jag har inte varit in på sidan förr, men detta är ett koncept jag gillar så jag ska nog kika in regelbundet.

Jag köper gärna kort datum-varor i butik också. Det är ju liksom bara att ställa sig och göra ordning grejerna direkt, och så har man ett par maträtter fixade av varor som annars skulle slängas. Det får mig också att testa nya grejer. Men jag frångår inte mina principer, kött får vara hur billigt som helst men köps inte ändå om det inte är ett schysst svenskt kött.

Om du är sugen på Nick’s sortiment kan jag tala om att det fanns en hel del av det på matsmart. Kolla! Bönpasta, kexbars och choklad till ett bra pris. Gamla designen och gamla namnet, kanske lite gamla recept också, men produkterna var bra innan förändringen också 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply