The Eco bath och Organics by Sara

20140928-195816-71896147.jpg

Skönt med varmt bad efter loppet, måste jag säga. Jag är lite stum i benen, från backarna gissar jag, Här i Årsta/Slavsta finns inte tillräckligt många backar att kämpa med. Undrar om det blir träningsvärk imorgon!?

När vi kom hem drog Jan iväg till gymmet, barnen slappade och jag tog ett bad. Med mineralsalt, Epsom salt från The Eco bath, den gröna för ”Muscle and joint”- kan nog passa bra. Sedan en rejäl inoljning med hårda massagetag. Jag blev testperson på en ny kroppsolja hos Organics by Sara. Jag har använt den dagligen sedan jag fick den och kan rekommendera den varmt. Jag ska snart sätta mig och fylla i utvärderingen 🙂

Barnen får samma bad som jag. De sitter där nu och tjattrar. Sedan blir det TV ett tag, något nytt underhållningsprogram på SVT medan de får massage med samma olja- sedan kommer vi alla dofta gott av vanilj.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply