Thun´s

Vi bestämde oss på eftermiddagen för att åka till Thun´s efter hämtning. Jag hade inga utvecklingssamtal idag, så jag kunde komma iväg i skaplig tid. Vi drog alltså direkt vid 16. Jag tror inte att jag varit där på ett år, och det blev en dyr historia.

Främst var det Vilmer som behövde saker. Hans softshelljacka börjar bli för ltien, och överdragsbyxorna är alldeles för korta. Och värmen låter vänta på sig. Köpte en softshell, överdragsbyxor från didriksson, gympadojor och vantar till honom. Sedan t-shirta, short osv när vi ända var där.

Hans grejer var de viktigaste. Glad att jag hittade överdragsbyxor då jag tyckt det varit så utplockat i stan. När vi hittat detta gick vi och käkade.

Noria har många sommarkläder som väntar redan efterso jag fyndat åt henne på barnloppis. en hon fick solbrillor och strumpbyxor! Tog mig tid att titta lite och kom hem med 3/4-jeanslegging, 2 sommartoppar, och strumpor. Janen köpte t-shirts, skjorta och så klart strumpor och kallingar. Jag hann dock itne ens kolla igenom allt. Skulle ha köpt gummistövlar till Vilmer också, tror jag. Och kollat skor till mig själv.  Anna och jag har också pratat om att åka. Då blir det utan mina barn, så jag hinner kolla klart. Barnen var dock med på noterna rätt bra idag. De satt framför Pippi Långstrump så jag kunde kolla igenom hela barnavdelningen medan Jan rotade upp sina grejer. Vilmer höll om Noria. De är ju inte tystlåtna mina barn så jag hörde dem hela tiden. Vilmer gick tom med på att prova både skor och jacka idag, och valde ut en egen t-shirt so han ville ha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply