Thunś på måndagskvällen

Jag är inne på andra semesterveckan nu, medan Jan fortfarande jobbar. Det är inte på något vis jobbigt att vara ledig med barnen. De är fint sällskap och lätta att ha att göra med. Men samtidigt är det då inte heller så svårt att åka iväg lite på egen hand när Jan kommit hem.

Igår drog jag iväg till Thunś och plockade upp pappa på vägen. Vi drack en kopp kaffe, besökte farmors grav och var på Thunś. Jag var ute efter ett par korta kompressionsbyxor men icke. De enda korta som fanns nöp inte åt direkt och de andra var 7/8 och kostade över 500 kr. Och även om de var sköna, så var det ju inte det jag skulle ha.

Det väntar liksom varma dagar nu och det blir för varmt med de jag har är jag rädd. Men jag har ju vant mig vid att allt sitter där det ska och vet inte om jag kan gå tillbaka till löst sittande byxor. Men jag får göra ett försök tills jag hittar det jag vill ha.

Oavsett så blev det en trevlig kväll! Jag lyckades handla för en tusenlapp ändå 🙂 Ett par t-shirtar till Vilmer, en strandklänning, en tunn tunika, några linnen, trosor, bikinibyxa, en tallrik, bakplåtspapper mm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply