Tidningar hos bokbussen

På måndagar kommer bokbussen till Slavsta. Medan jag stod där och letade bra böcker till barnen kom ag på att de ju lånar ut tidningar också. Så jag lånade med mig två tidningar om hälsa. Dessa ska jag skumma i imorgon när jag har min första riktiga sportlovsdag.

Jag börjar verkligen gilla vitkål och kommer på nya saker att ha det till. Jag häller ner det i det mesta.dagens helt improviserade middag bestod av kyckling och vitkål. Jag stekte vitkål, lök och kyckling i olivolja. Sedan la jag ner ringar av röd chilli och champinjoner. Enda kryddan blev sedan salt och peppar….och matlagningsgrädde. Till det pasta till barnen och quinoa till mig och Jan. Det ser kanske inte så färgstarkt och glatt ut men det var gott.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply