Tjejmilen 2016 avklarad

   
   
Så här morgonen efter känner jag att jag nog har lite träningsvärk! Skönt! Det gick prima igår. Jag var lite orolig för min hamstring, som gjort ont i flera veckor men som började kännas bra i onsdags/torsdags. När jag kom till området gick jag fram till Axelsons som förberedde och frågade om de skulle massera innan start också. Jag fick bli först ut. De hade mig som försöksperson, för att guida massörerna hur de kunde göra. Jag fick mycket tid där, och musklerna kändes mjuka efteråt. 

Det tig nig 45 minuter att kissa och lämna in kläder, inte bra. Många före mig skulle starta långt efter mig gissar  jag. De borde ha ett system som tar hänsyn till starttid. Med 1.5 minuts marginal tog hag mig till starten. 

Jag höll ett jämnt och lugnt tempo. Låret kändes okej men jag vågade inte öka, trycka på i backarna. Orken fanns och det är jag glad för. 56.39 blev sluttiden.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply