Tomten berättar, Stalker och pepparkakor

IMG_0370.JPG

IMG_0382.JPG

IMG_0381.JPG

IMG_0380.JPG

Mosters hjärtan har varit här idag. Det är underbart att vara moster åt två så fina gryn. Vi har haft en så mysig dag.

Jag tycker att Tomten berättar är en så mysig bok. Tydligen heter den Vem matar djuren i den senaste upplagan. (49 kr på cdon just nu!) Tomten och Noas ark i samma bok. Vilmer älskade Jan Lööfs bilder förut och tydligen gick det hem hos Alma och Adam också. Massor med härliga detaljer att prata om, och så ”Var är Tomten, Adam?” på varje sida. Min bok har jag hittat på loppis.

När Adam skulle sova tog jag en promenad. Han kurade ner sig direkt och låg där och myste en stund innan han somnade. Jag gick på den krastriga isiga och sandade gatorna och lyssnade på Stalker. Det är inte nådigt alltså, även där det egentligen inte händer något läskigt är jag lite rädd. Det är något speciellt med Keplers böcker. Kanske är det för att jag vet hur otäck Sandmannen var som jag är beredd på att bli vettskrämd hela tiden.

Vi har röjt med duplo, bakat pepparkakor och spelat innebandy med pingisrack och lite annat småbus.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply