Toppklass på Varberg kurort

 

IMG_8466 (Large) (Large) IMG_8471 (Large)

Efter att du läst mina tidigare inlägg om Varbergs kurort förstår du nog hur nöjda vi är. Jag kan helt ärligt rekommendera stället till alla. Det var verkligen toppklass på det mesta. Små genomtänkta detaljer, med fin spännande inredning, snyggt och städat. Fantastisk mat. Vi åt middagsbuffé, frukostbuffé och lunchbuffé och hittade mycket gott och nyttigt. Jag har idag druckit spirulinajuice och ätit spirulinayoghurt för första gången i mitt liv, och väldigt sugen på att köpa hem spirulina för att prova göra eget 🙂

Vi hann med massor idag, innan vi åkte hemåt vid 13. Vi gick upp 7.30 efter att ha sovit som stockar sedan 22.15 eller så. Vi åt frukost och sedan tränade vi i gymmet en stund. Jag sprang på löpbandet nästan 25 minuter medan jag tittade på vasaloppet på pekskärmen framför mig. Jag gjorde några övningar på pilatesbollen innan det var dags för vattengympa. Det var jobbigare än jag trodde faktiskt. Fart och fläkt med bra musik och peppande ledare. Sedan simmade vi en stund innan vi gjorde ordning oss för utcheckning och lunchbuffé.

Tusen tack, Bodystore, för vinsten så att jag fick chansen att göra allt det här med Moa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Toppklass på Varberg kurort

  1. Isabelle Engqvist
    3 mars, 2013 at 23:04 (11 år ago)

    Lät hur mysigt som helst, grattis att du fick chansen till detta! Alltid skönt att komma bort ibland och bara njuta av god mat och lite lyx!

Leave a Reply