Toyota dream car, drömbilstävlingen

 

Ikväll äts det sushi här hemma. Det är sen gammalt det! Det är min födelsedag och då får man välja middag. Vi brukar beställa, men idag var Jan sugen på att göra egen. Noria är med och fixar, hon också! De tycker om sushi och de tycker om det japanska de mött också, t ex på Yasuragi.

Vi hittade en tävling, en rittävling där största vinsten är en resa till Japan. Tävlingen anordnas av Toyota, men att vi har två Toyotabilar hemma räcker nog inte, de måste nog skapa något häftigt också 🙂

En resa till Japan vore ju inte helt fel, även om konkurrensen är jättestor. Man kan vinna iPads också, så barnen håller tummarna för det.

Vilmer har länge varit en tecknare. Han gillar att teckna med blyerts, och det går i vågor vad han gör. Ett tag tecknade han en massa fordon eller dinosaurier, sedan blev det kända fotbollsspelare, illusioner, pokemonfigurer mm. Nu ska han ge sig på att teckna sin drömbil, en fantasibil. Han vet vad det ska bli

Noria är mer självkritisk. Hon är mer som mig, inte en tecknare. Hon gillar att pyssla, göra armband, hitta på sånger, färglägga bilder med många detaljer och annat kreativt, Men nu har intresset ökat lite. Hon vill också vara med i tävlingen, och kom på direkt vad hon skulle göra. På en sekund blev motivet bestämt och sedan satte hon igång.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply