Träna core med pilatesboll och vristtyngder

 

20121021-193028.jpg

Bra matdag igår och bra matdag idag. Inte så mycket tokigt har inmundigats, och vips så dyker motivationen upp till att träna också.

Jag började dagen med coreövningar på pilatesbollen. Den bollen ska ligga på vardagsrumsgolvet tills min rygg slutar göra ont, så att jag verkligen inte glömmer bort att träna.

Mitt på dagen smsade Matilda om jag hade lust att haka på hennes långpromenad med vovven. Så jag tog på mina easytones och vristtyngder och stacka ut.

Sedan var ju tanken att jag skulle till grannen, men eftersom det blev inställt så tränade jag istället medan resten av familjen var på simskolan. På å vis får jag skjuts till och från så kan jag inte skylla på det. Jag behöll vristtyngderna på och körde först 20 minuter på crosstrainern. Sedan gick jag på medelpasset. Tanken var att jag bara skulle köra uppvärmningen och sedan smita ut, trodde inte ryggen skulle klara mer, men det gick bra. Jag höll ut i 45 minuter, med vristtyngderna på. Jag tror att just det hjälpte till. Jag påmindes hela tiden om att det var lite tyngre och att jag å lika gärna kunde passa på att tänka på corepartiet hela tiden också. Avslutade med 15 minuter till på crosstrainern innan smset dök upp som talade om att taxin var framkörd. Nöjd som tusan 🙂

Om jag skulle vinna en miljon så är bland det första jag skulle köpa träningstid med bra personlig tränare. Någon som hämtar mig här i Slavsta, som står och trycker på min degiga mage så jag inte glömmer att hålla in corepartiet. Typ Lofsan, som för övrigt har en otroligt motiverande blogg!

Jag hoppas hitta ännu mer motivation, bra tips och någon ny produkt för min stackars rygg på mässan. Du har väl tävlat!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply