Träna framför brasan

Idag har vi varit på utflykt. En del var på Studenternas och en del i Sunnerstabacken. Jag var i backen jag. Men det var inte solen! Den hann inte ner i gropen. Jag hade klätt mig till tänderna och klarade kylan bra. Men nog var det skönt att komma in och värma tårna allt.

Här hemma brassar vi brasa. Och jag har tränat framför tv:n, bredvid brasan. Varmt, svettigt. Effektivt? Det gick åt lite vätska.

Konditionsboxning verkar effektivt. Har haft sådan träningsvärk i magen av förra omgången, trots att jag inte gjorde en enda separat magövning. det enda var att jag skopade in magen och boxades hit och dit och fram och tillbaka och spark fram och sidan osv. Dessutom verkar det bränna kalorier.

När barnen är stoppade i säng drar jag undan mattan och soffbordet och kör lite. Sedan kan man gott slå sig ner i soffan, kolla tv och ta sig något litet till teet. Eller hur?

Hur har din dagliga motion sett ut idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Träna framför brasan

  1. Jannica
    27 januari, 2011 at 22:59 (13 år ago)

    :D:D
    40 min på crosstrainer och 45 minuters promenad 🙂

Leave a Reply