Tränar lite mellan hostningarna

Jag känner mig inte sjuk, men nåt skit har jag i luftrören. De är min akilelshäl. Kan krångla rejält, med för mycket luft i dem känns et som. Hostar gör jag också. Har hostat rejält i natt. Men har itne tränat på hela veckan och vill ju inte tappa för mycket. Så jag åkte och tränade och det gick bra. Men visst känns det att det är något där. Jag rodde 5 minuter, gymmade lite, sedan vibrationsmaskinen, några övningar på pilatesbollen, 10 minuters cykling, 10 min jobbig på löpbandet och några gymövningar och avslutade med cykla 1 km till. Jag blev rejält svettig i alla fall.

Jag lyckades träna utan så mycket i magen. Vi åt innan och jag valde bort barnens fiskpinnar och potatis och körde en linssallad istället. Svarta linser som var varma, nykokta, med blandade salladsblad, grovt rivna morötter, riktigt mjuk avokado i småbitar, rödlök och olivolja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply