Tränat!

Det var så skönt att träna. Jag tog det lugnt i gymmet, rädd att ta ut mig innan passet. Men det blev 10 minuter på trampmaskin, 1 km rodd, och två benmaskiner. Sedan bodyjam. Så himla kul! Jive, charleston, twist, house och 80-tal under 55 minuter. Kanske något annat också. Jag klarade mig rätt bra. Visst, lite svårt, och hade så klart kunnat ta ut mig mer om jag hunnit med. Jag fick tänka rejält. Hann dock inte tänka på hur jag såg ut, försökte släppa loss och ha skoj istället.

Det var väldigt blandade åldrar där. Ingen diva-stämning alls. Helt vanliga damer, där jag och Matilda nog nästan var bland de yngre. Inspirerade ledare idag, som körde järnet med ett leende på läpparna. Jag är nöjd, rent ut sagt.

Får väl fundera på om det är rätt ställe för mig. Gymet är lagom stort. Fräscht omklädningsrum, tv-apparater och många konditionsmaskiner. Jag gillar ju att stå framför en tv en stund, på någon typ av ”springa- i- luften-apparat” och sådana fanns det en hel del av av olika typ. De öppnar ju på Gränby centrum i augusti. Womens wellness öppnar vid Citygross i princip. På endera stället kanske man skulle skaffa kort. Båda ligger bra till, med parkering och så kan man passa på att handla på samma gång.

För 425 kr per månad kan jag träna både på Kungsporten och på Gränby. dessutom tränar Matilda på kraftkällan och en vän som går är en drivkraft, så jag ska fundera. 425 kr är mycket pengar när det ska ut varje månad.

Åt lunch när jag kom hem, tog ett bad, la pussel med Noria och somnade sedan tätt intill henne framför Sammys äventyr. Skön dag!

Såg att man kan anmäla sig att prova på. Men gissar att jag redan fått min chans att prova. Men du kanske vill prova bodyjam nästa lördag!? De har afro också, det hade jag gärna provat….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply