Träning först, kolapopcorn sedan

IMG_1283 (Large)

Jag var på plats vid öppning idag igen. På söndagar öppnar MyTraining kl 11. Lite synd att de inte öppnar ännu tidigare eftersom jag oftast är uppe ändå. Vilmer åkte med Måns till friidrotten idag, jag tränade under tiden och Jan och Noria såg till att handla. Vid 12.30 var alla samlade igen och sedan dess har vi mest myst.

Jag stod 30 minuter på crosstrainern och kollade på storslalom under tiden. Sedan gjorde jag några övningar som jag inte gjorde igår. Jag känner att jag kommer att ha träningsvärk lite överallt imorgon!

Nu myser vi med en brasa och lite spännande snacks. Jag gjorde kola idag. Det är väl itne det bästa man kan trycka i sig direkt, men lite eget julgodis vill jag ändå ha. Jag passade på att poppa popcorn och göra kolapopcorn. Hemmagjorda popcorn, poppade i vår nya maskin utan några oljor alls. Sedan la jag dem på bakplåtspapper, saltade och ripplade kolasmet på innan jag hällde resten att stelna till kola på en annan plåt. Gotteligottgott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply