Träning och Mighty Sport Beet Boost

20140319-193058.jpg

På onsdagar har Noria gympa 17.30 – 18.30. Hinner inte träna före och efter brukar det vara svårt för mig att ta mig iväg. Idag åkte Noria med grannen istället och jag var hemma med Vilmer och grannens storebror 🙂 Och i samband med att Jan kom vid 18 drog jag upp till MyTraining. Underbart att det ligger så när att man inte behöver avsätta tid till bilåkning och parkeringsletande mm. En dag som denna när snön vräker ner hade jag garanterat inte åkt iväg långt.

Jag tränade armar i måndags och hade träningsvärk fortfarande. Idag blev det bara 45 minuter på löpbandet och en ryggmaskin. Men jag försökte att köra några riktiga rusningar på löpbandet då och då, för att få upp puls rejält. Annars såg jag till att gå i ordentliga uppförsbackar medan jag följde ett avsnitt av 112 på liv och död 🙂

Nu är det bad som gäller och Jans tur att träna. Vi har provat Mighty Sport Beet Boost några gånger, och framför allt till Jan passar den bra. För det första tycker han att den är god och sedan springer han längre och intensivare lopp än mig (just nu i alla fall 🙂

Den är gjort på ekologiska rödbetor, som pressats till juice som i sin tur fått avdunsta. Den är rik på vitaminer (t ex betakaroten och c-vitamin) och mineraler, nitrat och betain. En burk motsvarar 10 liter rödbetsjuice. Löser sig lätt i vatten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply