Träningsdag med Bianca och Sverige Springer

Tänk så mycket kul man får hänga med på som förälder till aktiva barn. Idag väntar match. Båda har match samtidigt, dock blev valet enkelt idag. Noria spelar hemma och där får ingen vara publik. Vilmer spelar borta i Riala och då kan jag ta med pappa så jag hinner tränna honom lite också.

Igår var det full rulle hela dagen. I våras deltog jag och Noria i Länge leve loppet och Noria gick och vann en träningsdag med Bianca. Vi gillar Bianca!! Vi träffade på henne redan på Sverige Springer-loppet i Haga i höstas och har följt henne på instagram och på programmen med samma namn, Sverige Springer.

Familjen drog redan i fredags för att unna oss en hotellnatt. Sommaren blev ju lite annorlunda. Faktiskt en ganka billig sommar, eftersom resorna blev få och uthyrningen av bilarna blomstrade. Visst, inga stora pengar, men tillräckligt för att tjäna ihop till en hotellnatt en vanlig fredag 🙂

Vi käkade middag på MoS och sedan besökte vi poolen på hotellet där aktiviterna skulle vara dagen efter.

Hon fick en fin dag, vår sprallig tös. Hon var med på allt och körde full fart. Imorse ropade hon ”Jag kan inte resa mig” så det tog bra!

Jag fick kämpa för att inte kliva in, jag vill också leka. Fatta att vara i en hall full med utrustning och så ska man vistas lite i bakgrunden bara 🙂 Tur jag hade Therese att prata och umgås med. Therese är en himla trevlig granne, vars son också vann en plats.

Nu ser vi fram emot att se programmet nästa fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply