Trevlig eftermiddag med dop

Idag har vi varit dop. Det var mycket trevligt och det fungerade bra med barnen. Vilmer tyckte det hela var så stämningsfullt. Redan efter ingångsmelodin sa han högt och tydligt ”jag tror jag börjar gråta”. han har så nära till känslorna vår fina pojke! Han satt och gungade med till musiken och däremellan satt han och tittade i en bok. Noria var grymt fokuserad på en 7-månaderstjej i bänken bakom och satt lugnt hon också. När prästen frågade om de ville komma fram for de iväg som avlöningar och stod bredvid varandra och spanade in hur prästen blötte ner lille Felix.

Sedan supergod fika och prat med vänner. Suveränt tänkt med äpplen och bananer på fikabordet också. De fikade och åt frukt. Jag lyckades med att inte ta för mycket fikabröd, men kaffe bäljade jag i mig så jag klarar mig för hela dagen! Solen sken och efter fikat gick barnen ut och lekte. På det hela taget en mycket trevlig stund! Tack Anna med familj!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply