Trevlig spelkväll

  
  

Mycket trevlig kväll igår. Tina och Erik, Anna och Andreas och deras barn och vår familj åt middag och spelade spel.

Tina och Erik hade med en god jordärtskockssoppa med tillbehör.
Vi hade köttgrytan och moset.
Anna och Andreas hade med chocolate brulee med färsk frukt.

Alla hade valt ett vin som passade till.

Felix och Alexander hämtades av mormor och morfar strax efter 8, efter lek, bus, godis och film. Vilmer och Noria höll sig sedan med oss i köket. Noria är en riktig njutare hon, gick från knä till knä. Fick håret flätat av Anna och ryggen masserad av Tina 🙂 Tiden går så fort när man spelar spel. När då då, Smart ass och Pictionary var det vi hann med. Jag är ju brutalt dålig på att teckna snabbt. Jag ser i huvudet hur en enkel bild kan se ut, men sedan stressar jag så det knappt går att se vad det är för kråka jag gjort, eller skata kanske jag ska säga för det fick jag faktiskt till en 🙂

Idag är man jag lite trött. Vi somnade en bit efter 2 och barnen sov hela natten till 8. Men jag var på väg upp vid 7, men lyckades somna om till 8 jag med. Idag har vi inte många planer, så kanske blir det till att hyra en trevlig familjefilm och slumra i soffan.

Tänkte på Kvateret skatan igår, när Tina och Erik fick Silverstone, pipeline, Kalifornien, Pearl harbour mm. Vi drog väl alla våra svåra ord, men just när de kommer efter varandra kan det ju kännas lite lätt lustigt. Jan och jag lyckades väl slå ettor och tvåor varje gång varv efter varv innan det släppte 🙂 Och så gäller det att läsa rätt också. På en alla tecknar-ruta satt jag och ritade marsipan och lyckas få Jan att säga det också, fast det skulle vara marsian 🙂 Anna och Andreas är grymma på pictionary, och har alltid varit och vann ju lätt två gånger i rad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Trevlig spelkväll

  1. Martina
    7 januari, 2012 at 11:46 (12 år ago)

    Haha jag kan se bilden framför mig.
    Jag tänkte på Kvartet Skatan förra nyårsafton när vi hade två andra par här på middag.
    Fast vi hade ju totalt 8 barn här samtidigt också….”Kvarteret Skatan – 10 år senare” liksom haha

Leave a Reply