Trevlig spelkväll

Tack Tina och Erik för igår! Det blev en lyckad spelkväll igår. Upptäckte att jag saknat det lite. Vi spelar så sällan numera och att ha gäster att bjuda på mat är skoj. Och det funkade så fint med barnen också. Jag hade gett barnen lite mat tidigare, men de valde ändå att sitta med och äta lite till sedan. De tittade lite på film men ville också sitta med och spela. De har ju en förmåga att knyta sig till vuxna snabbt, och sedan få sin beskärda del av bus. Vi hann med både och -familjemys med mat och vänner och egentid med spel och vin, efersom de ändå lägger sig i skaplig tid utan timmar med jakt, mutor, tjafs.

Att spela ”tjejerna mot killarna” gillades, tror Vilmer blev lite stolt av att tillhöra, eller hur man nu ska uttrycka det. Noria ville mest vara en liten kattunge i knät på Tina. Vi hade redan pratat om att de kunde få vara uppe lite extra, så länge de fortfarande tyckte det var kul. Helt plötsligt sa Noria att hon ville sova, och somnade också snabbt efter att ropat in både Tina och Erik för att kramas. Vilmer ville sitta med lite till, men somnade sedan gott han också, efter en snabbmassage och lite saga.

Kyckling med parmaskinka och balsamsåsJag känner mig nöjd med maten. Receptet på varmrätten hittade jag på Arla, under deras tio i topp-gi. Bilden är deras också! Krämig och god, lätt att göra. Efterrätten smakade inte illa den heller. Tyckte jag hade förtjänat lite extra, efter en bra matvecka. Knäckig äppelkaka. Receptet finns här. Dock gjorde jag om lite. Tog lantbrödsmjöl istället och en mindre mängd, för att istället ha i mer havregryn.

Vilmer vaknade ca 7. Sov inte längre fast han var uppe sent igår. Han verka dock pigg. Mer än man kan säga om mig 🙂 Efter att ha ätit lite av de godsaker som fanns kvar på bordet och hällt i mig ett glas vatten är baksmällan nästan över.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply