Trevlig utflykt till naturlekplatsen i Röbo

Jag älskar enkla utflykter. Sådana där man tar med eget fika, slår sig ner, leker en stund och får chans att babbla med andra vuxna. Den här förmiddagen har jag och barnen varit i naturlekplatsen vid Röborundan med sällskap av trevliga kollegor och barn.

Huden har inte direkt exponerats av så mycket sol hittills den här våren och sommaren, så jag såg till att smörja in både mig och barnen. Solen kan ju vara rätt stark även om det är ett visst dis omkring den. Jag fick en ny solkräm att testa via Bodystore häromdagen. den blev lagom till mig idag, medan barnen hade en med högre faktor.Eco cosmetics, faktor 15 för mig. En naturlig solkräm som finns med olika faktor. På Bodystore hittas också den solkräm barnen hade på näsan, Coola sport.

Det är fri frakt på Bodystore den här veckan!

IMG_3076.JPG

IMG_3075.JPG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply