Trosa

Vi stannade till vid Trosa havsbad på vägen hem. Vattnet var för kallt för mig! Men barnen badade lite, mest benen dock. Vi hade glömt solskyddscremen hemma, så vi vågade itne stanna så länge. Barnen lekte med t-shirt i klätterställningen i skuggan, men jag låg utanför med bikini så jag är lite bränd idag. Blir en kalldusch och sedan aloe vera, mirakelmedlet!

Efter badstunden åkte vi in till Trosa och åt lyxlunch. Lunch med enkel dryck 470 kr för familjen. Men det var det värt. Min pizza var supergod, de hade ritpapper till barnen och en stor lekplats låg ganska precis utanför så barnen var nöjda. Promenenerade lite efter maten och kollade punschverandor, så vackert i Trosa. Vilmer höll dock på att skratta ihjäl sig, ”äta mat i en trosa”

Usch, vad jag har ätit idag. Bulle på förmiddagen, pizza till lunch och glass på eftermiddagen. Så har det tyvärr sett ut ett tag. Men svårt med karaktären på sommaren. Får väl anse att det var det här jag jobbade för hela våren, så tar jag nya tag sedan och jobbar fram till jul och ”äter upp mig” igen då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply