Tulip och Delicard Bistro

Kul att hämta posten igår. Ett enda stort kuvert låg det där och Tulip stod det på kuvertet. Jag köpte deras Gourmet Nordisk (kryddkorv med 96% kött – en god nyhet som gick hem hos hela familjen) och hittade en tävling på baksidan.

Jag var in och tävlade där häromdagen bara, genom att dela med mig av ett enkelt menyförslag. De lottar ut 3 vinster varje vecka, och jag blev en av dessa. Tävla du med så kan vi mumsa ihop 🙂

Jättekul och lyxigt!  Jag har aldrig hört talas om Delicard, men Sussie som var här just då, hade fått ett sådant förut och de tyckte det var fina grejer.

Nu ska vi bara välja ut en onsdag, torsdag eller fredag för leverans, och så klart bestämma vad som ska komma hem i kyllådan direkt till dörren. Det lutar nog åt Serrano och Manchego. Skulle så klart vilja prova alla, men nu var det en av sakerna jag fick välja 🙂 och det räcker nog gott åt mig!

Tack Tulip!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply