Tupplur och kyckling på ölburk :)

Skärmavbild 2013-05-01 kl. 08.35.07

Melodifestival på skolan idag. Det innebar att vi åkte ner till stan till 13. Efter festivalen var jag i gruppen som ställde ordning stolar och annat och slutade sedan. Jag hade inte bilen idag och befann mig alltså fri som en fågel på stan. Jag insåg att om jag åkte direkt skulle jag hinna samtidigt som Jan, som hämtar på torsdagar. Jag tänkte att jag kanske skulle gå lite på stan en stund, ta tillvara tillfället så att säga.

Men jag kan fasen inte. Njuter inte av ensamtid direkt. Och vart ska jag gå? Vad ska jag göra? Jag handlar så lite numera och hade ingen vidare lust att bara spontanshoppa något jag inte vet om jag behöver. Klippa håret tänkte jag, men samtidigt vill jag inte gå till vem som helst som använder produkter som mitt hår vant sig av med heller, och ekofrisör finns ingen i centrum. Så då täntke jag att jag kan väl i alla fall köpa hårtoning, men det finns inga ekohårfärger att köpa heller.

Nä, det blir till att toppa håret själv eller boka tid hos ekofrisör. Och beställa örthårfärg från nätet!

Istället åkte jag hem, hann faktiskt hämta Noria och sedan skickades jag i säng. Jag är riktigt trött nu, och Jan tyckte jag skulle ta en tupplur medan han lagade mat. Gissa om jag blev glad när jag vaknade och insåg att han lagat en favorit- kycklingfilé panerad i sesamfrön. Klyftpotatis med goda örter, tzatziki och fin sparris. Hade varit gott med lite vin till, men det får vänta till imorgon.

Kanske blir det kyckling då också. Om jag hinner in på affären och hittar det jag ska ha vill säga. Jag ska, via Spot and Tell, prova nya Beer Can Chicken. Man sätter tydligen en hel kyckling ovanpå en ölburk, kanske med örter  mm förutom öl i. Detta ställs sedan i grillen, så att ölen förångas i kycklingen. Låter kul! Man undrar ju lite hur de kom på den idén 🙂 Jag funderar lite hur jag ska smaksätta, och ska kolla hur långt örterna i trädgården kommit. Jag har en kyckling att hämta ut, men funderar på om jag skulle köpa en extra och bjuda någon. Tror pappa skulle gilla detta!

Har du instagram? Kronfågel letar också efter 100 instagrammare som också ska få prova. Sista dag att anmäla intresse är imorgon! Kolla deras facebooksida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply