UltraLife näringspulver

Eftersom jag är ambassadör för Helhetshälsa får jag då och då produkter hem att prova. Den senaste testprodukten är UltraLife, och är absolut en produkt som kommer att komma till nytta. Främst på jobbet tror jag, där jag ibland äter mat som jag inte lockas av alls, just pga att jag inte har något annat med mig. Jag hinner ingenstans på mina knappa 30  minuter och i de lägena är ett bra alternativ i skåpet kanon. Så jag kommer att ha en shaker på plats och en plastburk med lite pulver.

UltraLife är ett komplett näringspulver baserat på risprotein. Det ska vara lättsmält och passa de flesta. Den är också vegetabilisk.

En burk räcker till 14 portioner och kostar på Bodystore 429 kr nu.

En portion UltraLife ger samma näring som välkomponerad måltid, men innehåller bara 230 kcal.

Den blandas i en shaker, 2 skopor till 2 dl vätska och har en smak av vanilj. Jag har precis smakat för första gången och blandade då bara med vatten. Även i den ”renaste”, enklaste formen med vatten smakar den helt okej. Jag kan absolut tänka mig att den passar bra i en smoothie, med bär eller mjölk, och vill man kan man ju söta till den lite med stevia av något slag. Det finns en som smakar vanilj. Jag har faktiskt provat den stevian och tror den passar till UltraLife också.

Om varumärket Helhetshälsa
– Rena produkter – utan onödiga tillsatser så som färgämnen, sötningsmedel och klumpförebyggande medel.
– Lättupptagliga – Helhetshälsa strävar alltid efter att ha de mest biotillgängliga föreningar som finns och är godkända enligt EU lag.
– Vegetabiliska – Hela Helhetshälsas sortiment är veganskt med några få undantag.
– Helhetshälsa är ett av ett fåtal företag som certifierat enligt kriterierna i ”System för säkra kosttillskott till konsument”, av LRQA.
– Vårat motto är ”kosttillskott ska berika – inte belasta”

Läs mer om UltraLifes innehåll här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply