Ulva kvarn

     

Idag har vi varit till Ulva kvarn. Det är så mysigt där ute och inte alls långt bort, och ändå åker vi dit så sällan. Idag åkte vi för att gå lite på bakluckeloppiset och med lite fika i väskan. Barnen fick sin veckopeng som de fick handla upp. Noria köpte en gosesäl och pärlor och Vilmer köpte ett svärd, en dinosaurie och en hund. Jag köpte en bok om kroppen (till barnen) och ett par vita kavatsandaler till noria för 15 kr. Loppislycka!

Vi passade på att köpa lite mat också, varsin macka till oss och pannkakor till barnen. Full fart i restaurangen, och ändå jättebra och trevlig service.

Vi gick igång ordentligt på något vi såg inne hos glasblåsaren. De har början tillverka handfat. Kanske är det något sådant vi ska ha till våra badrum. Måste kolla vidare på det helt enkelt. Det var inte särskilt dyrt heller, och läckert på något vis.

Nu leker Vilmer med sina nya grejer och jag och Noria ska sätta oss på gräsmattan och läsa boken. Jag har varit i kontakt med den förut. Köpte den (ny då så klart)  en gång, men gav bort den till grannpojken när han fyllde år. När jag såg den idag för en femma slog jag till igen! Just det där med flickor och pojkar och hur barn blir till är extra spännande just nu 🙂 Så vi börjar bak i boken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply