Umgåtts med Carro

Vi fyllde poolen i morse, eller kanske inte fyllde, men hade i tillräckligt för att barnen och vi skulle kunna svalka oss. Sedan skickade vi sms till Carro och hon kom. Vi käkade lunch, pratade bebisar, och så hade vi lite skämma-bort-gravida-syrran-i-sommarvärmen-stund. Hon blev masserad med svalkade ben- och fotkräm, lite pedikyr, målade naglarna och så försökte jag komma på var de där förlossningspunkterna sitter på benen/fötterna.

Jag gjorde en god omelett, som vi åt som en pizza. 4 ägg, lite mjölk, en del riven ost, salt och peppar. Detta hällde jag över 3 stekta champinjoner. Ovanpå det saltrulle, ruccola och tomater. När undersidan var färdig ställde jag in allt i grillen ett tag. Då kom jag på att jag vill köpa en bra form till omelett. Kan man hitta något snyggt som både går att ställa på plattan och sedan i ugn? Tips?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply