Underbara barnmässan

  

Vi har haft en riktigt mysig dag. Allt funkade fint. Har väl inte handlar lika mycket som jag tänkt/brukar, men är nöjd ändå. En kul utflykt för hela familjen. Köpte på mig lite grejer från Weleda så klart. Deras calendula baby wash använder jag både till kroppen och som sminkborttagare, så den vet jag kommer till användning för eller senare. Och några småtuber, prover för 10 kr styck är alltid bra att ha i väskan. Skin food är perfekt ill mina hemska nagelband. En sådan har jag liggande i bilen så jag kan smörja istället för att gnaga vid rödlysena 🙂

En tröja till Vilmer och en mössa till Noria från me&i blev det också. Och ett träspel ”rävjakten”. Barnen pysslade massor i pysselhörnan. Hundratals paljetter på kronan!

Vi brukar komma med med massor av prover av olika slag. Inte så mycket av den varan det här året. Saknade en del andra grejer också, nästan ingen provsmakning av olika slag och inte så mycket nyttigt snacks/ekologiskt godis och liknande att köpa. Men som sagt, kul ändå. Glad att jag vann inträdesbiljetterna. Sedan hade vi riktig tur också. Jan tappade bilnyckeln (låg i fickan, måste ha kommit med upp med telefonen), men någon lämnade in den. Hann ett tag få lite stresstänk, hur hitta nycklar där. Kom sedan på att jag också hade nyckel, så om ingen stulit bilen också, så skulle vi komma hem i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Underbara barnmässan

  1. Fnulan
    16 oktober, 2011 at 21:02 (13 år ago)

    Jag hoppas att ni hittar er nyckel!

  2. Hanna
    17 oktober, 2011 at 06:39 (13 år ago)

    Det fjorde vi! Den var inlämnad och vi fick med oss den hem, tack var att någon bemödade sig med att gå till infot istället för att bara låta den ligga 🙂

Leave a Reply