Uppladdning för vardagen

Nu är det rötmånad och snart dags för förskola igen. Två bra anledningar till att börja med probiotika igen. Sist köpte jag ett 2-pack på bodystore, så vi har ett tag framöver. Främst barnen som äter, jag är ju sllan sjuk ändå. Jag tror stenhårt på det. Sedan de började äta har de ju knappt varit sjuka och när de blir sjuka går det fort över igen. Dessutom har deras magar varit väldigt stabila, ellre hur man ska säga, sedan de började med probiotika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Uppladdning för vardagen

  1. Sandra
    3 april, 2011 at 21:49 (13 år ago)

    Hejsan Hanna!

    Tack för fri frakt-koden till BodyStore! Ska använda den nästa gång jag ska beställa därifrån. =) Har också köpt på mig ett 2-pack med Probioplex, ska börja idag. Känns bra att ha ett starkare försvar i magen om man skulle få i sig något dåligt. Ha en underbar vår, hela familjen! =) Kramar & godnatt.

Leave a Reply