Uppsala Night Run

Jag älskade Uppsala Night Run förra året, en varm sensommarkväll när en större lopp äntligen arrangerades i stan. Tänkte att jag alltid ska göra mitt bästa för att delta i det som erbjuds! Så när anmälan öppnade och loppet kallades Uppsala might run pga corona anmälde jag mig.

Flyttat till oktober, okej där rök den där sensommarvärmen. Men visst, lopp behövs i oktober också. Men icke, det blev inget så klart.

Det blev virtuellt istället, och givetvis ville jag springa samma dag som det skulle gått. Kallt ute, runt 0 när jag stack ut efter ett bodycombatpass och en hemmagjord pizza. Och trots att jag sprang själv hittade jag motivationen att tucka på lite. Under 26 minuter är väl okej 🙂

Som jag hoppas att det kan bli stora lopp i Uppsala igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply