Utflykt till Viltvattnet

Vi fick ett sms av mamma på förmiddagen som frågade om vi ville följa med till Viltvattnet och äta lunch. Det ville vi! Vi har aldrig varit där och efter idag kan man fråga sig varför. det var så vackert. Kan nog tänka mig att det är lika vackert oavsett årstid. En tjärn med löprunda runt, mitt ute i skogen. Barnen lekte i snön, Noria åkte pulka i slänten och vi käkade picnic. Jag hade värmt gårdagens pastagratäng till barnen och hade i mat-termos, supersmidig och de åt som små hästar i vinterkylan. Själv åt jag en Reztart-bar och drack en Reztart-dryck. Anledningen till att jag öppnade båda var att jag bjöd mamma och Amanda på ett smakprov också.

Kan verkligen tipsa om Reztart igen. Jättegoda och mättar bra. Amanda verkade sugen på att köpa sådana också, bättre än godiset som serveras i skolans café. För dig som är sugen att prova- de finns i välsorterade livsmedelsaffärer, alla 7-eleven, pressbyrån, och man kan även beställa från webbshopen. Fraktfritt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Utflykt till Viltvattnet

  1. Mandisen
    14 februari, 2011 at 20:43 (13 år ago)

    Trevligt var det! och jag bara måste testa reztart!! 🙂

Leave a Reply