Utmaning: Dagens squats

 

IMG_0740.JPG

Nu tänkte jag ge mig på att göra dagliga squats igen. Förra året körde jag 100 om dagen i 100 dagar, tack vare lchf-klubben.

Vill du vara med i min utmaning?? #dagenssquats på instagram och gärna @hanna_fornhem också. Slänger du hellre upp en bild på din blogg ibland får du gärna länka till mig. Alla som är med i utmaningen har chans på någon liten belöning då och då 🙂 Jag kommer att satsa på squats i olika miljöer eller i annorlunda klädsel. Så nu vill jag se squats i gummistövlar, i lekparker, på poolkanter, med flip flops, i skurrock eller vad du nu kan komma på.

En kul grej mest, men man får ju muskler också 🙂 8 veckor kör jag, sedan byter jag fokus 🙂

Dagens bild är tagen mellan strykningarna av golvfärg. Tråkigt att vänta på att det ska torka ju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply