Vab, fruktdryck och film

IMG_0850 (Large)

Sjukstuga här! Redan innan sänggående igår förstod vi att Vilmer var skruttig. Natten blev inte skoj, han hade feberfrossa och svårt att sova. Noria drömde mardrömmar och sov knackigt hon med.

Jan lämnade Noria på skolan och tänkte hämta henne direkt 13.30 efter verksamheten, men blev uppringd redan vid 10.30 eller något liknande eftersom Noria var skruttig. Kanske var hon det redan i natt!? Men när jag frågade i morse sa hon att hon inte var skruttig, bara trött. Hon blev hämtad och fick sedan också feber.

Noria har 40 grader nu, inte skoj. Vilmer är ocså febrig! Båda låg utslagna i soffan när jag kom hem, och dt är ett solklart vab-fall imorgon. Min första vab denna höst. Men man får vara glad åt det inte var förre helgen…. då det var firanden i dagarna tre.

Lite underligt dock att de sjuknar in samtidigt, brukar inte hända. Man undrar ju om de inte blivit smittade samtidigt!

Så vad gör vi nu då, resten av kvällen. Jo vi hyr filmer! Det gjorde vi alltid när jag var liten och sjuk. Man fick se film på lördagar, när det regnade och när någon var sjuk 🙂 Vi hyrde via headweb, Lilla Jönssonligan. En film ingen av sjuklingarna har sett 🙂

Sedan passar vi på att agera testpiloter via Smartson också. Jag fick hämta ut Naturens bästa från Kiviks. Det gäller att få i barnen dricka idag. Oftast drivker de ju bara vatten, men en dag som denna är fruktdryck inte fel.

Nu tänker jag slå mig ner med barnen i soffan och börja se filmen, medan jag bläddrar lite lätt i nya iForm som kom idag. sedan ska jag försöka att inte stressa upp mig över en vab-dag hemma. Jag får helt enkelt jobba lite hemifrån ändå för att fixa nästa vecka, men det ska nog gå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply