VAB med Snoriga Noria

IMG_1150 (Large)

Vid lunch igår sa jag till chefen att jag hoppades att det skulle hålla hela vecka. Noria började bli snorig, men absolut inte feber. Chefen skojade och sa att på fredag kunde jag få vabba 🙂 Många borta, mycket att göra och stressande att oroa sig för eventuell vab mitt i alla utvecklingssamtal jag ska hinna efter lektionerna. Men det höll inte! Redan vid 14 ringde de och sa att Noria inte orkade leka och var ledsen. Jan fick åka då eftersom jag hade utvecklingssamtal inbokade ända till 17.10.

Men idag är jag hemma. Noria är pigg, efter en lång och god natts sömn och efter en massa vila. Fortfarande ingen feber, så blir det inte sämre får hon gå imorgon igen. Men det tar vi ställning till senare.

Jag fick sådana huvudvärk framåt förmiddagen- det är verkligen livsfarligt att vila för det är då det sådant och annat dyker upp 🙂

Vi har bakat minimuffinsar som precis är klara! Vi har också spelat Hänga gubbe medan vi åt iklädda pyjamas. Vi svassar runt i pyjamas fortfarnade, och om en liten stund kommer Vilmer från skolan. Han behöver så klart inte gå på fritids när vi är hemma, utan får komma hem direkt och ta en fika med oss.

är du också hemma med krassliga barn idag! Berätta och du kanske får en liten kommentarsbelöning utvald av mig från lilla påsen med smått och gott från Klossbutiken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on VAB med Snoriga Noria

 1. Sara - Ensamstående mamma
  20 november, 2013 at 13:45 (11 år ago)

  Hoppas sjukan blir kortvarig 🙂 Jag vabbar inte idag, räckte gott och väl med förra veckan som bjöd på ögoninflammation och magsjuka.. Huga :/ Kram!

 2. Petra
  20 november, 2013 at 13:50 (11 år ago)

  Hej hej. Hemma med två krassliga barn. Även jag är förkyld och har mandlar stora som golfbollar. Vi kör utan blöja här idag och igår. Slår två flugor i en smäll. Bara två olyckor hittills. Stolt mamma.
  Krya på lliten

 3. SoffiZ
  20 november, 2013 at 13:53 (11 år ago)

  Halloj! Jag är hemma med en febrig dotter :/
  Så himla tråkigt, känns som att man vabbar mer än man jobbar just nu :/

 4. Ylva
  20 november, 2013 at 13:59 (11 år ago)

  Japp är hemma med en unge som varit förkyld och nu har en himlarns huvudvärk. Vi tar det lugnt och njuter framför en film på TV:n.

 5. Carro
  20 november, 2013 at 14:04 (11 år ago)

  Jag vabbar (om det räknas när man är mammaledig med lillebror)

  Pigg tjej har vi iaf (dagis vill ju ha en feberfri dag)

  Hälsa! Kram!

 6. Hanna
  20 november, 2013 at 22:47 (11 år ago)

  vad kul med 5 snabba kommentarer, även om det handlar om sjukdomar 🙂

  Den här gången utgår det en liten kommentarsbelöning till Carro och Petra 🙂

Leave a Reply