Vad är målet nu då?

Nu har jag tagit den längsta bloggpausen på länge! Nu får jag ta mig i kragen och komma igång igen.

Det är lite antiklimax i mig efter loppet i helgen. Det var liksom det sista inbokade loppet. De har avlöst varandra men just detta har varit inbokat sedan i somras. Och nu då, nu måste jag ändra min målsättning lite. Förut har det varit att springa halvmilen, sedan fixa halvmilen ännu snabbare. Sedan blev det att klara milen, och att göra det på bättre och bättre tid. Sedan att klara av att springa i terräng. Sedan att överleva extreme running utan stukningar vilket gjorde att jag tränade mycket styrka och balans runt fötterna. Nu då?

Jag ska ta itu med gymmandet lite mer igen. Och så ska jag försöka hålla i löpningen så det i alla fall blir en gång i veckan. Även under vintern. Men det lockar inte direkt på samma sätt som under varma varma vackra sommarkvällar 🙂

Jag har nästan fått skorna rena. Och nästa gång jag handlar ska jag kolla efter broddar tror jag.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply