Vad ska jag göra!?

Jag har varje helg inbokad ett bra tag nu, och har haft ett par veckor också. Och ändå sitter jag här och är sugen på något projekt. vad vet jag inte. Hur beskriver man en person som jag? Otålig? Rastlös? Handlingskraftig kanske?

 

Jag sitter och planerar hur jag ska skrubba hela huset rent och måla om min första sommarlovsvecka. Det lär ju falla på sin omöjlighet så klart, när jag då är själv med båda barnen, men lite i ena hörnet kanske jag kan fara fram med kvasten i alla fall 🙂

Fortfarande är jag sugen på bloggprojekt också. Jag har liksom inte nisch direkt, utan skriver om en det ena en det andra. Jag skulle vilja ha några spännande samarbeten eller så, men de kommer liksom inte bara farande sådana. Inte kommer de farande utan en massa krav och måste heller. Jag vill ju verkligen bara blogga kravlöst ändå.

Vi sitter i en sådan sits att man kan unna sig att bli lite rastlös. Jan arbetar inte heltid, fullt frivilligt, utan tar ut föräldrapenning och har gjort sedan Vilmer föddes för 6.5 år sedan. Han kommer att kunna fortsätta ta ut 10% ett bra tag till då Noria har många dagar kvar. Så tid finns. Sedan har vi ett hus som inte kräver massor av oss. Vi måste inte göra massor utan gör det vi vill. Och inte har vi många krav heller. Vi lever enkelt, allt måste inte var nytt, snyggt, dyrt, genomtänkt- vi mår bra ändå 🙂

Saker jag vill göra, gärna baserade på loppisfynd

* en ljugarbänk att ställa utanför lekstugan
* renovera något gammalt att plantera i. Vill hitta en ny vinlåda då de andra två inte går att planter i i år också.
* tillverka egen body butter (inte loppis här då kanske, där går väl ändå gränsen, tänker ni)
* odla något nytt, ätbart och spännande. Vill gärna cykla någonstans och köpa/ta över någons skott från trädgården.
* skaffa mig en träningscoach. Gärna en glad amatör (läs vän) som kan dra ut mig, pusch mig och som jag kan bjuda på mat och vin som tack.

Vad har du för projekt på gång!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Vad ska jag göra!?

  1. Susanne
    6 maj, 2012 at 19:39 (12 år ago)

    Mitt projekt just nu – få var dag att gå runt ;). Sova, äta och att ta hand om min familj. Vilket är underbart!
    Och mitt lilla blogg-projekt såklart!

Leave a Reply