Vad ska man göra med sig själv?

Jag har velat fram och tillbaka hur jag ska göra med naglarna. Mina är för nedbitna nu, och jag skulle vilja ha fina naglar på bröllopet imorgon. Klänningen hittade jag i garderoben, och inte lägger jag några pengar på smink eller hår heller, så det hade varit värt sina 550 kronor. Och den fanns flera tider imorgon! Satt och kollade på bokningen och insåg att det då bara var en kvar och den ville jag ha. Skrev till tjejen som har stället på facebook, diskuterade hur lång tid det tar osv och under tiden går någon och knycker min tänkta tid. Snopet!

Det ska bli jättekul att gå på bröllopsfest imorgon, men jag känner inte många där eftersom det är en kollega till Jan som gifter sig. Och således har jag inte diskuterat kläder, smink och smycken med någon heller, vilket gjort att jag i princip glömt bort att bry mig.

Men det ordnar sig nog. Med detta väder lär det kvitta- det är så fuktigt att håret och sminket ändå kommer att göra som det vill om det vill sitta kvar eller inte 🙂

Visserligen är det måndag imorgon, kanske finns det tid till sminkning och håruppsättning om man bara skulle orka med att leta. Eller alla frisörer och sminkartister i Uppsala, här är jag! Kom hit vet jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply