Våfflor utan gluten och laktos

IMG_1674IMG_1671

Idag är det våffeldagen. Självklart blev det våfflor idag, Till kvällsfika efter judo innan sagan. Jag experimenterade lite med ingredienser jag hade hemma och fick till några fina våfflor. De var klara exakt när resten av familjen kom hem. Vilmer slängde armarna om mig och sa att ”jag visste att du kom ihåg”. Noria hävdar att ”mins är godast” när hon fyllt den med all frukt jag hade serverat till.

Senaste coola prylen här hemma är en innebandymålvaktshjälm som barnen fick av grannen som röjde förråd. Jättegulligt att de tänkte på våra barn 🙂

6 våfflor

1 dl mandelmjöl
1 dl bovetemjöl
1 tsk fiberhusk
lite salt
1 tsk bakpulver
1 dl smält kokosfett
2.5 dl hasselnötsmjölk
1 krm vaniljpulver

Förra årets våfflor hittas här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply