Skiftbyte i vab-stugan

20130308-131731.jpg

Jaha, då var det nästa älsklings tur att bli sjuk. När vi precis ringt och sagt att Noria skulle komma idag. Vilmer kände sig skruttig igår kväll och fick sedan feber. Han och jag var vakna från strax före 4. När han skulle gå på toa, stackars, sa han att hans benvar extra smala idag. Han var lite vinglig!

Vaktbyte har skett i vab-stugan. Jag gjorde mina lektioner, som inte är så många idag då de har idrott på fm, packade med mig ett gäng böcker till planering hemma och bytte av Jan hemma på gården. Han får nu halva dagen på sig att göra ett bra jobb innan det blir helg.

Lite besviken pojke- han skulle ju på kalas idag, på Leos lekland. Så nu har båda barnen fått ställa in roligheter den här veckan pga sjukdom. Men vi ska försöka mysa och ha det gott ändå. Ingen tid att handla något gott dock, rusade iväg från jobbet. Så det blir till att gräva fram något eller ställa sig och trolla. Vilket inte är så lätt om man varit vaken sedan 4.

Jag tror jag tar och kryper ner till barnen i vår stora säng och läser vidare i Sandmannen, så kanske man somnar en liten stund.

Vi kan behöva lite uppmuntran och överraskningar- så snälla rösta på vår bild i Polarica-tävlingen, så kan vi ligga här hemma och tillfriskna och drömma om en resa norrut i sommar 🙂 Hjärtegott, den där blåbärshjärtat syns 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Skiftbyte i vab-stugan

 1. susanne
  8 mars, 2013 at 22:42 (11 år ago)

  Självklart röstat på sötisen!!!

  Stor kram!

 2. Hanna
  9 mars, 2013 at 15:11 (11 år ago)

  fast antalet röster ökar inte 🙁

Leave a Reply