Vann hos Tårtpinglan

I förrgår kväll fick jag ett trevligt meddelande i min inbox på facebook. Jag hade vunnit en tävling hos tårtpinglan på facebook. Man skulle skicka in en bild på en tårta som man gjort. Alltså, jag är ingen tårtkonstnär, men skickade in bilden på vår charmiga orm från Vilmers 5-årskalas och lyckades bli en av två vinnare.

Idag fick jag en liten låda med posten. En förpackning fina bullformar, ett kakmått, strössel och moussepulver. Kul! Barnen ville baka nu, men jag har jättehuvudvärk och fryser, så det får vänta lite. Istället ska vi kura upp oss och läsa nya biblioteksböcker och spar bakandet till helgen, så vi hinner köpa hem fler ingredienser.

Jag blir så otroligt imponerad av dessa tårtskapelser som också deltog i tävlingen. Sugarpaste verkar vara da shit, måste kanske prova. Finns massor med kul på Tårtpinglan. Kanske borde man komma till skott och köpa in bra saker och börja träna sig i tårttillverkning.

Är du duktig på att göra tårtor? Nybörjartips till mig kanske? Blir det månne en tårta på måndag på hjärtedagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply