Vår dag på underbara barn-mässan

Nu har vi precis kommit hem. Händerna fulla med kassar. Handlade så klart en del på Weleda. Bland annat deras babywash som jag älskar, både till mitt hår, som sminkborttagare och som duschcreme till barnen. Fick en hel del pover med mig också, i love samples 🙂

ss10-501-06Prover från libero och natusan också. Köpte ekologiska snacks till barnen, majskrokar med fruktsmak, blixtenpasta, Halvanbok, munkjacka från Sunny kids, orange tröja från Kameleont design, strumpor från me&i  med mera.

Jan stod i kö i en timme för hamburgare medan jag skenade runt med Vilmer. Inte världens bästa lunch, usch jag som skulle försöka återgå till nåt bättre igen. Men då efter en timme kunde jag itne motstå pommes fritesen.

Sedan gick Jan och Vilmer och lyssnade på musik, kollade i bokbussen med mera medan jag hade Noria med mig. jag slocknade på vägen hem, men inte mina barn så klart. De somnar sällan i bilen. Istället mumsade de på gratiskex i form av bokstavskex från Semper.

Nu håller vi tummarna för att vi har vunnit något i alla de tävlingar vi ställt upp i. Förra året vann vi en brunch på Rica talk hotel. I år hoppas vi vinna en hotellnatt där genom Vilmers underbart söta kamelteckning.

Trevlig dag! Lite nya upplevelser för barnen, och lite nytt för mig. Vad Jan fick ut av det hela vet jag itne, men han klagade i alla fall inte 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Vår dag på underbara barn-mässan

Leave a Reply