Vår julafton

 

 

 

 

 

 

Julaftons kväll och lugnet råder. Vi kom precis hem och nu ska vi bara äta godis, spela lite spel och somna i soffan. Vi har haft en mycket bra julafton, och jag känner mig nöjd och tillfreds- faktiskt! Fantastiskt att kunna träffa alla i familjen på samma dag, att mina olika delar av familjen kan umgås under samma tak på ett fint sätt. Det betyder massor för mig, mycket mer än mat och gåvor. Love you all 🙂

Dagen började med frukost i Knivsta, med mamma, Carro, Henke, Alma, pappa, Janne och Amanda. Sedan åkte vi hem hit och åt lunch med pappa, innan vi åkte till mamma och åt enkel julmiddag. Dagen avslutades i Vilan, med Jans föräldrar och Martin med familj.

Noria är så glad över att ha flera nya saker att klä ut sig med. En kaninmorgonrock, katthuva med öron och svans och en läcker magdansklänning från Turkiet. Vilmer har nytt lego och schack, en trollerilåda och en rätt kul pannlampa. De ser fram emot att gå på bio och lösa in sina biobiljetter och har nya tidningar och annat pyssel att dona med.

Jag fick några födelsedagspresenter idag, eftersom jag inte träffade så många igår pga feber. Jag fick en gjutjärnspanna av pappa och Carro o co. En lyxspriter i samma modell som jag har fast mindre fick jag av Amanda och Janne. Jättekul att få inviga båda dessa till mat och bak så snart som möjligt! Och lite annat smått och gott!

Hemma hos Kerstin och Kaj fick jag en så glad överraskning. Jag fick, förutom ett par varma söta sockor, en hatt. En helt underbar liten svart 20-talshatt som Jans mormor Hjördis sytt. Som JAG fick i födelsedagspresent, så hedrad så jag blir tårögd när jag tänker på det. Noria satt i bilen och sa att Hjördis nog ser mig i hatten. Nu ska jag se till att våga använda den. Jag måste komma på ett bra tillfälle snarast 🙂

Vi har ätit god mat så klart. Lite i taget, men ofta! Hos mamma fick vi en jättegod grönkålssoppa, som gick hem hos båda barnen också. Jag har ganska mycket grönkål kvar i kylen, så det blir nog en soppa imorgon!

Hur har din jul varit?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply