Varbergs kurort och Högbo brukshotell

Nu har vi bokat rum 🙂 2-3 mars blir det Varbergs kurort för mig och Moa. Vi brassar ner redan på fredagseftermiddagen och sover några timmar på Pias soffa i Ytterby. Härligt att få träffa henne också, det är mer än två år sedan sist. Om vi inte gör så långa stopp på vägen hinner vi nog sitta och prata en liten stund 🙂

Det innebär att vi kan ta Gekås några timmar på morgonen och förmiddagen innan vi checkar in på hotellet i Varberg. Nu gäller det bara att bestämma mig för vilken behandling jag ska välja! Bilden ovan kommer från deras hemsida, och just stenmassage är något jag är nyfiken på. Jag har aldrig provat- har du?

Att spendera ett dygn på spa och blogga om mitt besök känns lyxigt och lockande. Idag är det kallt här!! Vill till varma pooler….

Jag hittade en spa-tävling jag så klart ställt upp i. Jag gillade och delade på facebook men passar också på att tipsa er om tävlingen. Jag tror att det är bastuflotten  på bilden som jag och tjejgänget spenderat en härlig och oförglömlig kväll på  för några år sedan.

Jag har skrivit om Högbo bruk förut. Skriv Högbo bruk i sökfältet så får se! Underbar plats som vi gärna åker till igen. Högbo brukshotell har jag dock aldrig bott på, men någon dag kanske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply