Varit i Pärnu stad.

Idag bestämde vi oss för att ta oss de 2 km in till centrum, trots slask och tö. Vi kom iväg sent dock eftersom vi hade våra behandlingar på förmiddagen. Jag har idag fått ett avslappnande bad med rosenolja. Efter det en mycket mycket behaglig massage av skuldror och nacke. Innan jag kom hit hade jag lite dåligt samvete över att det är så pass billigt. Hit kommer rika svenskar (fast det finns i princip bara finnar här) och får sig trevliga behandlingar billigt. Men nu inser jag att det funkar att ha så billigt eftersom de tar in så måmga åt gången. Långa långa gångar med dörrar på tre våningar. Väl därinne har man platsen helt för sig själv, men mot andra väggen är det öppet så personal kan gå mellan. När man badar tex är det en som fyller på badet, häller i den valda ingrediensen och går sedan till nästa och kommer tillbaka när det är klart. Massören masserade dock bara mig….. Det är så skönt på något vis att det är på löpande band. De säger nästan inget, bara  typ now turn, eller finished. Då finns det heller inga krav från min sida att säga rätt saker.

Nåväl, vi åkte i alla fall in till stan och tänkte börja med att äta, eftersom vi inte ätit lunch. Dock tog det sin tid innan vi hittade något och blodsockret sjönk, mest mitt. Barnen var på bättre humör än jag! Sedan gick vi till shoppingcentret där jag shoppade två par byxor till Noria och en kjol till mig. Hittade också en butik med miljarder hårspännen, snoddar, klämmor m.m. Köpte massor.

Sedan tillbaka till hotellet och bad och middag som vanligt. Efter det fick jag personlig träning i gymmet, av Vilmer. Han var med mig och provade lite. Först var Noria och Jan med också, eftersom det var tomt där, men Noria snubblade och kvar blev jag och Vilmer. Han var lite impad av sin mor. Bra du är, mamma. Och så räknade han ner från 10 till 0. Älskade unge.

Just nu tränar Jan i gymmet och barnen ligger och lyssnar på Mamma Mu. Snart sover det. Idag ska vi försöka se melodifestivalen. SVT1 finsn här och vi har bånglat om TV:n lite så vi kan titta. Dock ej från sängen så vi slänger nog ner täcken på golvet och lägger oss där mellan sovrummet och vardagsrummet. jan ska köpa med sig något gott från baren, gott kaffe och någon syndig godsak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply