Varit på UKK

Skoj att göra något annorlunda en helt vanlig tisdag. Jag vann ju två biljetter till Knattetanter på UKK och fick med mig Matilda. Vi möttes efter jobbet. Tänkte ta en enkel middag där på UKK för att hinna se utställarna innan föreställningen. Men de serverade bara mackor och godsaker så vi tog varsin måltidsbar istället. Allévos nya toffee är så god, smakar som godis!

Fyndade massor hos me&i. De sålde gamla godingar riktigt billigt, så nu har Noria nya strumpbyxor, en tröja med cup cakes och Vilmer en tröja med bilar till sommaren. Hoppade på en försäljare för Syster lycklig också, som sålde fina, men dock felstavade skyltar. Går icke för sig. Den ena visste tom om det men hade låtit den ligga kvar. Fasen så lack man blivit om man köpt den utan att kolla så noga (hur man nu skulle kunna missa det uppenbara felet) och satt upp den. den var ju inte gratis liksom. Språkpolisen ingriper 😉

Föreställningen var trevlig. Några skratt, några nya tankar om föräldraskapet. Linn Maria sjöng Prins Noel, Vilmers favoritsång som liten. Den lyssnade jag på när jag väntade honom och sjöng för honom som liten. Han blev alltid så lugn av den. Jag och syrran läste den på hans dop och det är fortfarande en sång han tycker om, så det var mysigt att få höra den live!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply