Världsdagen för mental hälsa

   
   
Idag är det Världsdagen för Mental hälsa. Jag hade ett jättelångt inlägg skrivet men tog bort det. Jag vill nog trots allt inte ha det på sociala medier. Men jag vill verkligen verkligen uppmärksamma dagen. Jag vill att alla som känner någon som man misstänker inte mår så bra ska våga fråga hur det är. Du kan vara räddaren i nöden den dagen. Jag vet, jag har haft räddare i nöden och er vill jag tacka! Jag skulle önska att alla som inte mår bra vågar be om hjälp. Det finns bra hjälp att få, jag vet!

Jag själv uppmärksammar dagen genom att jag köpt ett armband från Aldrig ensam. Om du inte vet riktigt hur du ska kunna hjälpa den som lider av psykisk ohälsa i någon form alls kan du köpa ett armband och ge detta till denne eller bära det själv. Organisationen bakom armbandet är stor och hjälper många.

Jag hörde namnet första gången i samband med ett I’m a runner-lopp och ser nu att det också är en av många sponsorer, precis som Nutri-Nick som jag ju också haft lite att göra med då och då.

Jag plockade fram lite av Norias pärlor också när det var dags att montera. Jag la in några vita pärlor och ett par blommor där bak. Jag är glad och stolt över mitt armband och över mig själv!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Världsdagen för mental hälsa

  1. Madeleine
    10 oktober, 2016 at 14:46 (8 år ago)

    Finaste Hanna, du har alltid varit så mycket mer än du tror, jag är så glad att det har vänt för dig!

Leave a Reply