VårRuset 2014 i Uppsala

Jag var med i Lifes tävling på facebook där man kunde vinna en av 50 biljetter till VårRuset under våren. Jippi, typ! Snacka om utmaning. Jag har aldrig sprungit ett lopp. Jag tror aldrig jag sprungit 5 km utomhus heller, och det går inte att jämföra med löpbandet. Men jäklar vilken morot. Klart jag ska springa. Så gott jag kan!

Nu har jag något att träna mot. Jag ska nog ta löpbandet ett tag till, för jag får så ont i luftrör och öron om jag springer när det inte är sommarvarmt ute, men framåt maj får jag nog försöka ge mig ut.

Men jag vill ha sällskap!! I alla fall dit och efteråt. Ingen ska behöva sinkas av mig 🙂 Vem mer tänker springa? Man skulle kanske leta reda på en löparcoach och en hel stab med folk som tar tag i mig när jag däckar 🙂

Nu ska jag kasta in ett bidrag i North Bends tävling där man kan vinna compressionskläder, för jag är osäker på om marken längs med Fyrisån klarar svallvågorna efter min framfart 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply