VårRuset 2016 Uppsala

  
Nu är det fjärde loppet på en vecka avklarar, VårRuset igår kväll. Det blåste, var kyligt och duggregnade men det gick ju det med. 

Jag kände att jag var lite mör i benen, hade ingen bra spurt att ta till. Jag ville in under 25.30 och lyckades nästan, 25.33 stannade det på vilket jag är nöjd med eftersom loppet är längre än 5 km, 250 meter extra tror jag det stod. Jag kom på 44 plats.

I och med det var kön till massagen inte alls lång så jag passade på att få baksida  lår knådat. Sedan kom Anna i mål och vi åt den picknick jag hade med. För kallt, så det blev en kort stund. 

Nu är det flera veckor till nästa lopp, Sthlm10, men det kan ju hinna ändras 😉 Lopp är inte tävling för mig, det är träning. Och träna ska man ju så lika bra att göra det på ett sätg man gillar.       

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on VårRuset 2016 Uppsala

Leave a Reply