VårRuset Uppsala 2015

Det känns som ett väldigt bra jubileum det här. Förra året vann jag startplats hos Life och med det startade jag med lite lätt löpträning. Nu har det gått ett år och jag har kapat 5 minuter sedan dess. Då gick jag i mål på ca 30, idag på 24.59.

Det kändes i benen. Det är trots allt bara 4 dagar sedan halvmaran. Men det gick bra. Jag startade snabbt. Sedan insåg jag att jag låg under 5 minuter varje kilometer och kände att jag hade chans på under 25. Men fick en insekt i munnen när det var ca 1 km kvaroch bestämde mig för lite vatten, som jag fick kallsup av. Så kom av mig, glömde andas och tappade lite. Men kom under 25 ändå, på håret! Och nu efteråt har jag fått veta att loppet kvar mer än 5 km, så en får la va nöjd!

Jag ska verkligen träna på det där med att dricka och springa snabbt samtidigt! Jag skulle också verkligen vilja fila på tekniken. Jag tror att jag ska unna mig någon lektion av någon bra löpare i sommar. Jag tror det finns lite att göra med mitt löpsteg, andningen mm

Jag hann med att dema lite för Helhetshälsa också. Den ambassadör som skulle ha tagit det fick förhinder, så jag gjorde mitt bästa för att ställa upp. Så jag delade ut prover på MSM innan loppet, och pratade med många intresserade personer.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply