Vårt Vikingline-äventyr


  
  
    

Nu är vi hemma igen, väldigt nöjda. det har varit en intensiv och rolig helg. Fredagen började med en jättegod 3-rätters i Food Garden. Vi fick fönsterplats och såg Stockholm försvinna i en vacker solnedgång. God mat och gott vin.

Sedan överlevde vi finska karaoke en stund! Men barnen var rätt trötta så vi lämnade mormor vid dansen och gick och myste i hytten. Barnen somnade snabbt till Gusten Grodslukare på Storytel.

Frukostbuffe och sedan samling för vinnarna. Där bjöds vi på smörgås och juice medan vi fick information. Vilmer försvann sedan in med kockarna för att få smaka deras tolkningar av deras receptförslag. Vilmer berättade att det var den godaste majonnäs han smakat. Under tiden var Noria och jag ner i hytten och målade lite. Då var ju båten nästan tom eftersom övriga gäster gått ut i Helsingfors.

Därefter bjöds vi på lunch, alla unga kockar med familjer. När den var uppäten begav vi oss på rundtur med Ville Viking upp till kommandobryggan. Mycket spännande. Tusen frågor till kaptenen. Vinnarna fick också gå en egen tur till taxfreechefen där han fick välja godis medan syskon och föräldrar pysslade i lekhörnan.

Sedan glass, fotografering och diplomutdelning. Och så var själva eventet slut. Vi har träffat många trevliga människor och hela eventet var så fint fixat. Lugnt och behagligt med mycket gott att äta. Vi är extra glada åt att få chans att småprata med Michael Björklund och åt att Ville Viking var med så mycket 🙂

Jag bjöd sedan barnen påå bio på båten, eftersom det var lite för kort tid då för att hinna av båten. De såg Snobben medan mamma och jag tog en turrlur i hytten. Sedan buffé, bad, bastu, lite dans och en juicedrink i Cafe Mar innan vi slockande, medan mamma stannade och dansade lite. Alla nöjda och glada.

Det ska bli så roligt att se fotografens bilder sedan. De kommer att användas i deras kampanjer, så jag gissar att bilderna kommer att bli jättefina. Jag återkommer efter 19 april 🙂 I sommar finns dessa nio barns rätter på barnmenyn, då ska vi försöka komma iväg och smaka så klart.

Tusen tack, Vikingline för den här lyxiga helgen som gav så mycket roliga upplevelser för livet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply