Vem behöver glass?

Mitt behov av glass är så gott som borta. Och jag börjar gilla syrliga saker mer och mer. Gissar att det är sockersuget som är stillat. Min nya must-have är kesella med frukt. Olika varianter hela tiden, men behöver tips på mer….!

Idag tog jag kesella och lite fun light (tack för det tipset, Matilda!). Mixade trädgårdsfrukter med lite yoghurt och gojsade ihop med kesellan. Och så i med de anonyma, men effektiva psylliumfröna. Någon schysst uppläggning orkade jag inte med, hade ju bara en reklampaus i Wallanderfilmen på mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Vem behöver glass?

  1. Carola
    19 april, 2010 at 13:27 (14 år ago)

    Glass är gott men har du några förslag så man kan bli av med godissuget? 🙂

  2. Hanna
    19 april, 2010 at 17:48 (14 år ago)

    Mot det funkar nog bara ren jäkla envishet. Men torkade blåbär är gott, liksom gojibär. tycker det handlar om att sitta och i pilla också, stoppa i munnen typ, så då kan man ju göra andra bra grejer som man får äta mycket av, typ hommus och morötter. Men ingen kan påstå att det är samma sak som godis!

Leave a Reply